PRO-MINDFULNESS “TAILOR-MADE” PROGRAMI

mindfulness

 

Pro-Mindfulness “tailor-made” treninzi namijenjeni su tvrtkama ili organizacijama koje su već isprobale Pro-Mindfulness optimum trening te žele nastaviti dalje.

Za razliku od optimum treninga čiji je program već unaprijed definiran, Pro-Mindfulness “tailor-made” treninzi kreiraju se za svaku tvrtku ili organizaciju posebno uzimajući u obzir vrstu djelatnosti, broj zaposlenika, potrebe i izazove s kojima se tvrtka susreće.

Radi se o potpuno individualiziranom pristupu u pogledu trajanja, mjesta održavanja te načina održavanja treninga.

 

Primjeri Pro-Mindfulness “tailor-made” treninga

Primjer br. 1

Tvrtka koja je za svojih 12 prodajnih menadžera organizirala Pro-Mindfulness optimum trening.

Nakon održanog optimum treninga postignut je dogovor da se nastavi s “tailor-made” verzijom treninga koji će se održavati na način da se kroz sljedećih 8 tjedana, jednom tjedno u njihovim poslovnim prostorijama (In-House) održi termin u trajanju od 2 sata s posebnim naglaskom na učinkovito upravljanje stresom na poslu te razvojem komunikacijskih vještina.

 

Primjer br. 2

Organizacija koja je za svojih 6 istaknutih članova organizirala Pro-Mindfulness optimum trening.

Dogovoreno je da se nova follow up poludnevna radionica održi 20 dana nakon održanog optimum treninga, a u međuvremenu, svaki polaznik ima pravo na 2 x 75 minuta individualnih konzultacija (uživo u Zagrebu ili telefonski).

 

Primjer br. 3

Tvrtka koja je za svojih 5 menadžera organizirala osnovni Pro-Mindfulness optimum trening.

Nakon optimum treninga postignut je dogovor da se kroz sljedećih 8 tjedana nastavi suradnja na način da se “tailor-made” trening izvodi na tjednoj bazi, u trajanju od 90 minuta, i to djelomično In-House, a djelomično preko Skype-a (ova opcija posebno je prikladna za tvrtke čije je sjedište izvan Zagreba).

Dogovoreno je da se nastavi u smjeru u kojem se krenulo tijekom optimum treninga s glavnim ciljem kako bi se naučene vještine što bolje mogle primijeniti u praksi.

***

Cijena i ostali uvjeti sudjelovanja u Pro-Mindfulness “tailor-made” treningu ovisi o broju ljudi koji sudjeluje, ukupnom trajanju te ostalim faktorima koje ćemo definirati tijekom informativnog sastanka.